ICStamparija.com

Grafičko, izdavačko i trgovačko preduzeće d.o.o. Mostar

Usluge

Za naše klijente nudimo vrhunsku uslugu, profesionalnost i predanost radu. Želite imati pouzdanog partnera, kvalitetnu i pravovremenu uslugu? Na pravom ste mjestu! IC Štamparija Mostar nudi:..

Lorem ipsum dolor sit amet

IC Štamparija pionir je u primjeni digitalne štampe u gradu Mostaru. U svojoj ponudi imamo digitalnu štampu do dimenzija 60×120 cm, koju vršimo na papirima i kartonima do 320 g/m2. Također, digitalna štampa primjenjiva je i na PVC folije otporne na sve vremenske uslove i uticaje (kiša, snijeg, toplota, UV zračenje), kao i na umjerene fizičke intervencije.

Štamparija u svom proizvodnom procesu posjeduje i VERSO laser, koji je u mogućnosti putem foto i termo reagovanja, vršiti grafičke zapise na razne materijale (plastika, drvo, kamen, obojeni metal, guma, staklo, karton, tekstil…).

Štamparija posjeduje knjigoveznicu, vođenu stručnim i obučenim kadrovima. Nudimo Vam usluge knjigoveštva i to: meki ljepljeni uvez, tvrdi uvez šiveno koncem, spiralni itd. Brz i adekvatan odgovor, kao i raznovrsnost ponude knjigovezačkih presvlaka, idealni su za uvez brošura, kataloga, monografija, kao i Vaših diplomskih, magistarskih i doktorskih radova.

Od 2011. Godine, u našem proizvodnom sektoru, raspolažemo sa uslugom dizajniranja i proizvodnje svih vrsta vizelnih komunikacija, izradom i apliciranjem raznih vrsta folija na podloge poput plastike, metala, ali i izrade reklamnih panoa, putne signalizacije, signalizacije upozorenja i obaviještavanja.

IC Štamparija u okviru svog poslovanja, raspolaže odlično opskrljebnom veleprodajom, koja iz nudi: uredski materijal (papiri, obrasci, registratori, koverte, fascikle, poslovne knjige, kalkulatori…), školski pribor, tonere, tinte i catridge, poslovnu galanteriju, razne vrste papira (strukturalno i težinski), računarsku opremu, artikle za promociju

Mi pažljivo biramo naslove iz različitih oblasti domaće i strane literature, vodimo računa o opremi knjige. Ljubazno i stručno osoblje će Vas uputiti i riješiti nedoumice. Osjećate se u našoj knjižari ugodno, ne gubite dragocjeno vrijeme u potrazi za naslovima, školskim priborom ili udžbenicima na više različitih mjesta – pronađite sve na jednom mjestu!

Imate pitanja? Želite nas posjetiti? Želite izvršiti narudžbu?

Copyright© 2017 IC Štamparija d.o.o. Mostar, Dizajn i razvoj GREENCode STUDIO